Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Νέο φοβερό πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ Γυναικών από την Κατερίνα Στεφανίδη!

    Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρεται ο ξένος τύπος για το επί κοντώ γυναικών στην Ελλάδα! 

    Δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις μέρες που η Νικόλ Κυριακοπούλου στην Στοκχόλμη έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 4,81μ. , ήρθε η Κατερίνα Στεφανίδη στη Ν.Υόρκη να της "κλέψει" το ρεκόρ και να το ανεβάσει πλέον στα 4,90μ. κερδίζοντας εκεί τον αγώνα!Στη δεύτερη θέση έμεινε η Ντέμι Πέιν , η οποία πέρασε κι αυτή τα 4,90, όμως είχε δύο χαμένες προσπάθειες στα 4,50 μ. Είναι η πρώτη φορά πάντως που δύο κοπέλες φτάνουν τόσο ψηλά σε έναν αγώνα και η πρώτη θέση κρίνεται στη διαφορά προσπαθειών!

     Με τα 4,90 μ. πάντως, η Κατερίνα ανέβηκε στην τέταρτη θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα και πλέον αυτή και η Νικόλ Κυριακοπούλου , φαντάζουν ως τα μεγάλα αστέρια στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου  στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ (17-20 Μαρτ. 2016), όπου  και θα "κονταροχτυπηθούν" για τα μετάλλια! http://www.usatf.tv/gprofile.php?mgroup_id=45365&mgroup_event_id=574&year=2016&do=videos&video_id=165330  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στις Αθλητικές Ιστορίες της Κυριακής δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών. Οι συντάκτες των αναρτήσεων έχουν πλήρη δικαιώματα αρθρογραφίας και άμεσης δημοσίευσης και αναλαμβάνουν τη νομική ευθύνη των γραφόμενών τους.

Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση των Αθλητικών Ιστοριών της Κυριακής, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στο sundaysportstories@gmail.com προς αποκατάσταση.

Copyright (c) Αθλητικές Ιστορίες της Κυριακής 2010-2012, All rights reserved.

 
Powered by Blogger